Egymást verték a Partizan és a Zvezda játékosai!

Az eset a Partizan – Crvena zvezda ABA Liga döntő harmadik mérkőzése előtt történt.


A Telegraf által megszerzett felvételen James Nunnally (Partizan) és Stefan Lazarevic (Crvena) esik egymásnak, miközben Nunnally többször meg akarja ütni a Crvena-játékost.

A szintén Partizanos Jaleen Smith próbálja a földön birkózó párost szétválasztani, több-kevesebb sikerrel, miután a két csapat játékosai megérkeznek és enyhítenek az elfajult helyzeten.

A felvételből nem derül ki, mi okozta a paprikás hangulatot a két játékos között, a Crvena zvezda hivatalos oldalán tett közzé fotókat Lazarevic sérüléseiről, beleértve egy súlyos horzsolást és egy vágást a szerb bal szeme alatt.

Egy órával később a szerb csapat újabb, részletesebb videót osztott meg a tettlegességig fajuló szóváltásról, jól látható és hallható, hogy Lazarevic neheztel az amerikaira, amiért az a második mérkőzésen a nyakánál fogta őt, mire ő annyit felelt: hogy a jövőben ugyanúgy meg fogja ott fogni a szerbet.

Íme az eset a második meccsről:

A dulakodás közben Nunnally kétszer megüti Lazarevicet a bal szeme alatt, aminek lett köszönhető a komoly sérülése.

A Partizan szerint a szerb kezdte az egészet, Nunnally pedig csak ezt torolta meg, továbbá a csapat szerint egy perc törlésre került a felvételből.

„Reméljük előkerül, aki letörölte a hiányzó bő egy percet a felvételből, és az illetékes szervek intézkednek az ügyben.” – áll a közleményben.

A Crvena zvezdánál remélik, hogy Nunnallyt eltiltják a sorozattól, ám erre kevés esély van.

A ligánál tudnak az incidensről, és a szükséges információk begyűjtése után fognak intézkedni az esettel kapcsolatban.

A három győzelemig tartó döntőt 2-0 arányban a Crvena zvezda vezeti.

A harmadik mérkőzés vasárnap este 20:30-kor kezdődik.

(Borítókép: Telegraf)

Videók