Az Elemi ösztön híres lábmozdulatával váltott szerelést a szexi kosárlabdázó

Alighanem Sharon Stone is megirigyelné.


Az orosz utánpótlás válogatott kosárlabdázó, Anastasia Badina egy meglehetősen provokatív videót osztott meg az Instagram-oldalán arról, hogyan cserél ruhát. Mindezt természetesen fokozza, hogy a híres Elemi ösztön című erotikus thrillerből származó ikonikus mozdulatot bemutatva hajtotta végre az átalakulást.

A videóban látható, amint a 19 éves orosz lány zökkenőmentesen szabadul meg piros koktélruhájától és vált kosárlabda szerelésre. Badina széttárt lábakkal leül egy székre, majd bemutatta Sharon Stone legendássá vált lábmozdulatát, a következő pillanatban pedig már egy kosárlabdát pörget az ujján.

or ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #ballislife #basketball #basketballfamily #girlsbasketball #basketballneverstops #tiktokrussia #tiktoktrends #trend #sportgirl #баскетбол #перевоплощение #переходы #prettygirls #сборнаяроссии #заспорт #наспорте #dress #change #transformation #tiktokgirls #tiktokofficial #tiktoktiktok #здесьбаскетбол

null


"Ez a legjobb kosárlabda reklám, amit valaha is láttam" – írta a bejegyzés alá az egyik kommentelő.

"Mostantól jobban fogom figyelni a női kosárlabdát" - tette hozzá egy másik rajongó.

null

null


Badina az orosz női kosárlabda élvonalában, vagyis a Szuperligában szereplő MBA Moszkva játékosa. 2017-ben tagja volt az U16-os Európa-bajnokságon szereplő orosz csapatnak, amely a hetedik helyen zárta a tornát.

A 2019-es szezont az MBA Moszkva tartalékcsapatánál töltötte, ahol 38 meccsen lépett pályára. Meccsenként átlagosan mindössze 4,3 pontot szerzett dobott, 0,5 asszisztot és 1,6 lepattanót jegyzett.

#baloncesto #mediaday #ballislife #basketballneverstop #basketballplayer #баскетбол #твоямоскватвоякоманда #фотосессия #pallacanestro #nikegirl #girlsbasketball #ballup #teamnike #спортивнаяфотосессия #fiba #рфб #wnba #slamdunk #athletes #bball #basketballtime #womenbasketball #sesióndefotos #mirame #blanco #niñabonita #orange #7 #lovegame #следуйзамной

null

Forrás: rt.com

Borítókép: Instagram / naany.a

Videók