A Golden State Warriors visszavonultatja a 35-ös mezszámot (Frissítés!)

Amíg Joe Lacob az elnök, addig más nem játszhat a 35-ösben.


A Warriors társelnöke visszavonultatja Durant 35-ös mezszámát
Noha csak három évet játszott a csapatban, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Golden State Warriors társelnöke visszavonultatja Kevin Durant 35-ös mezszámát.
"Hihetetlen karrierjében új fejezet kezdődik, de szeretnénk megköszönni neki, amit hozzátett az NBA történetének egyik legnagyszerűbb meneteléséhez. Addig, amíg én vagyok az elnök, egyetlen játékos sem viseli a 35-ös mezt" - írta közleményében Joe Lacob, az oaklandi klub társelnöke, aki további sok sikert kívánt a távozó világsztárnak.
 
A Warriors jelenlegi társelnöke (középen) örökké hálás lesz Kevin Durantnak (balra)   
Photo by Robert Reiners/Getty Images
 
Durant három éve az Oklahoma City Thundertől igazolt a Warriors együtteséhez, amellyel 2017-ben és 2018-ban úgy nyerte meg a bajnokságot, hogy őt választották a finálé legértékesebb játékosának. Idén döntőbe jutott a Golden State, amely ott kikapott a Toronto Raptors gárdájától, Durant pedig sérülés miatt kihagyta az első négy meccset, majd az ötödiken elszakadt az Achilles-ina.
A 30 éves játékos vasárnap jelentette be, hogy a Brooklyn Nets színeiben folytatja pályafutását, ahol négy szezon alatt 164 millió dollárt keres majd.
 
Bélyegkép: Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images
 
 
 

Videók