KÉZILABDA

Norvégiával azonos kalapban a magyar női kézilabda-válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott biztosan nem játszik az Európa-bajnoki címvédő Norvégiával a nyári, párizsi Olimpia csoportkörében, merthogy a két válogatott azonos sorsolási kalapban szerepel majd.

Golovin a felszabadult játéknak tulajdonítja a magabiztos kijutást!

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint felszabadultabban játszhatott a magyar női kézilabda-válogatott, részben ennek köszönhető, hogy 37-28-ra legyőzte Japánt a debreceni olimpiai selejtezőtorna utolsó mérkőzésén és kvótát szerzett.

Női válogatottunk is olimpiai résztvevő!

Habár számos forgatókönyv biztosította volna a magyar női kézilabda-válogatott olimpiai kvalifikációját, Golovin Vlagyimir tanítványai ellentmondást nem tűrő játékot bemutatva, magabiztosan verték Japán válogatottját is, így veretlenül kvalifikálták magukat a párizsi Nyári Játékokra!

Svédország ott lesz Párizsban!

A svéd női kézilabda-válogatott kvótát szerzett a párizsi olimpiára, miután a debreceni selejtezőtorna vasárnapi zárónapján 52-8-ra kiütötte Nagy-Britannia csapatát.

"Kézzelfogható közelségbe került a kijutás a lányok számára is!"

A magyar női kézilabda-válogatott számára kézzelfogható közelségbe került a kijutás a párizsi olimpiára a debreceni selejtezőtornán Ilyés Ferenc szerint.