KÉZILABDA

Női kézilabda Eb - Ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon.

Az MKSZ elnöke szerint csodaszámba ment a mutatott játék

Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke szerint az olimpiai kvótás női válogatott játéka csodaszámba ment a debreceni selejtezőtornán, amelyen három győzelemmel az első helyen végzett.

Norvégiával azonos kalapban a magyar női kézilabda-válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott biztosan nem játszik az Európa-bajnoki címvédő Norvégiával a nyári, párizsi Olimpia csoportkörében, merthogy a két válogatott azonos sorsolási kalapban szerepel majd.

Golovin a felszabadult játéknak tulajdonítja a magabiztos kijutást!

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint felszabadultabban játszhatott a magyar női kézilabda-válogatott, részben ennek köszönhető, hogy 37-28-ra legyőzte Japánt a debreceni olimpiai selejtezőtorna utolsó mérkőzésén és kvótát szerzett.

Női válogatottunk is olimpiai résztvevő!

Habár számos forgatókönyv biztosította volna a magyar női kézilabda-válogatott olimpiai kvalifikációját, Golovin Vlagyimir tanítványai ellentmondást nem tűrő játékot bemutatva, magabiztosan verték Japán válogatottját is, így veretlenül kvalifikálták magukat a párizsi Nyári Játékokra!