Az Eb-t is ki kell hagynia a Fradi balátlövőjének

Hosszú kihagyás vár a játékosra.


Szöllősi-Zácsik Szandra vállsérülés miatt lemarad a november 4-én kezdődő női kézilabda Európa-bajnokságról.

A balátlövő klubja, a Ferencváros honlapja hétfőn azt közölte, hogy Szöllősi-Zácsik korábban már műtött vállát nem kell ismét megoperálni, de a felépülése több hetet vesz igénybe.

"A kivizsgálás és az MR-felvétel azt mutatta, hogy nagy kiterjedésű ödéma van a felkar csontjában. További vizsgálatok várnak még a játékosra, de a rehabilitációt megkezdtük már" - nyilatkozta Pavlik Attila csapatorvos.

A 85-szörös válogatott játékos a szlovén Krim Mercator Ljubljana elleni október 9-i Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen sérült meg.

"Bizonyos mozdulatokra érzek még fájdalmat, de a hétköznapi életre már alkalmas a karom. Elkezdtem a rehabilitációt, járok kezelésekre, és várom, hogy javuljon a helyzet. Sajnos az Európa-bajnokság kimarad számomra, de annak örülök, hogy nem lett még súlyosabb a sérülés. A meccs után nagyon féltem attól, hogy újra műtétre lesz szükség"
- mondta Szöllősi-Zácsik.

A magyar válogatott Svájccal, Horvátországgal és Norvégiával találkozik Ljubljanában a csoportkörben, a középdöntőbe az első három helyezett jut.

Borítókép: fradi.hu

Videók