"Úgy gondolom, hogy a második félidőben az döntött, hogy higgadtak tudtunk maradni" - Klujber Katrin

Így látták a Fradi-Győr mérkőzést a találkozó főszereplői.


A női kézilabda NB1 csütörtöki rangadóján a Ferencváros hazai pályán öt góllal legyőzte a Győr együttesét, és mivel az ősszel Győrben öt góllal a Rába-parti csapat nyert, ezért a két csapat közötti gólkülönbség fog számítani a végelszámolásnál. 

A találkozót követő sajtótájékoztatón a Ferencváros vezetőedzője, Elek Gábor nem tudott részt venni, ezért Duleba Norbert másodedző értékelte a mérkőzést.

A ferencvárosiakat a másodedzőn kívül a kilenc gólt szerző Klujber Katrin képviselte. A győriek részéről Ambros Martin vezetőedző, valamint a norvég átlövő Veronica Kristiansen, értékelte a mérkőzésen látottakat.

Ambros Martin a Győr vezetőedzője: "Gratulálok a Ferencváros játékosainak nagyon jók voltak a mérkőzés végén. Nagyon jól kihasználták a kiállításainkat az első félidőben. Meg kellett a szituációval birkózunk, hogy ilyen jók. A második félidőben nagyot kellett küzdeni, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Meg akartuk nyerni a mérkőzést, de mindenki látta mi történt a találkozó utolsó perceiben. Nagyon sajnálom, hogy a Ferencváros nincs már a Bajnokok Ligájában. Ez azt is jelenti, hogy jobban tudnak a bajnokságra koncentrálni. Nagy versenyfutás lesz, minden csak a számokról és a spekulációról fog szólni. Csak a Fair Play számít ezt kérem a magyaroktól."

Veronica Kristiansen a Győr átlövője: "Mindkét csapat számára egy küzdős mérkőzés volt. Győzelmi szándékokkal érkeztünk ide, de ma nem játszottunk a legmagasabb szinten. Köszönjük a saját szurkolóinknak és az ellenfél szurkolóinak is, hogy ilyen légkört teremtettek."

Duleba Norbert a Ferencváros másodedzője: "Arra készültünk, hogy megverjük a Győrt, de azt mondtuk előzetesen, ebben a mérkőzésben bármi benne lehet. Az elején minden bejött, később átvették a vezetést, én úgy gondolom, hogy a lelkesedésünk a szívünk belehajszolt a győzelembe."

Klujber Katrin a Ferencváros átlövője: "Nagyon együtt voltunk, nagyot küzdöttünk, élveztük a mérkőzést. Volt az első félidő végén egy hullámvölgyünk, akkor a Győr fel is jött. Úgy gondolom az döntött a második félidőben, hogy higgadtak tudtunk maradni. A szurkolók nagyon sokat segítettek a mérkőzésen. Nagyon jó mérkőzést játszottunk, kár, hogy nem sikerült hat góllal nyerni, de van esélyünk a végelszámolásnál."

 

Borítókép: Facebook.com/ FTC Kézilabda 

 

 

 

Videók