Simon Petra: Nagyon jó érzés volt ilyen közönség előtt játszani

A mindössze 17 éves irányító először lépett pályára a felnőtt csapatban hazai közönség előtt.


A női kézilaba bajnokság zárófordulójában a Ferencváros és a Győr küzdött a bajnoki aranyéremért, amelyen az utóbbi csapat szerezte meg az aranyérmet. Ambros Martin csapata három év után nyert ismét bajnokságot.

A bajnoki ezüstérmes Ferencváros csapata 38-16-ra győzte le a már negyedik helyezett Vácot. Ezen a találkozón mutatkozott be hazai pályán a mindössze 17 éves Simon Petra is, aki nyolc gólt szerzett. Ő értékelte a mérkőzést stábunknak.

„Nagyon jó érzés volt ilyen közönség előtt játszani, nyertünk, amiért nagyon büszke vagyok a csapatra. Mérkőzésről mérkőzésre egyre inkább fejlődtem, az elején sem ijedtem meg, úgy gondolom egész jól sikerültek a találkozók.”

Alicia Stolle sérülés miatt nem állhatott Elek Gábor rendelkezésre, a német átlövő így vélekedett az utolsó mérkőzésről és a szezonról.

„Nagyszerűen játszott a csapat, azonban ez nem volt elég a bajnoki címhez, de nagyon büszke vagyok a csapatra. Mindent meg fogunk tenni a következő idényben, hogy visszaszerezzük a bajnoki címet."

Borítókép: Facebook.com/ FTC Kézilabda 

 

Videók