Felfoghatatlan, milyen hit van ebben a csapatban - Bánhidi

A magyar férfi kézilabda válogatott játékosai, és Gulyás István szövetségi kapitány értékeltek.


A férfi kézilabda válogatott játékosai valamint Gulyás István szövetségi kapitány a szlovének elleni győzelem után értékeltek a Sport TV kamerájának.
 
Gulyás István: "Nem estünk pánikba, amikor az ellenfél ellépett 3-4 góllal, mindenki érezte a találkozó fontosságát. Még egy héttel tovább szeretnénk maradni."

Mikler Roland: "Nem úgy indult a találkozó, ahogy szerettem volna, de amikor visszaálltam, hellyel-közzel sikerült támaszt adnom a csapatnak. Még mindig nem szabad foglalkoznunk a négy közé jutással. 

Le a kalappal a fiúk előtt, amit elöl műveltek az szenzációs volt. "

Bánhidi Bence: "Felfoghatatlan, hogy milyen hit van ebben a csapatban, és rá kell jöjjek, hogy a második félidő nagyon fekszik nekünk. Egyre jobban kezdünk összeállni. " El kell azon gondolkodni, hogy akár Stockholmba is odaérhetünk."

Ligetvári Patrik: "Mindig próbálom azt csinálni, amit tudok. A védekezésben voltak ugyan hibáim, de azt próbálom megcsinálni, amit tudok. Már az ötödik percben azt éreztem, hogy ez a szlovén csapat verhető. 

Ha valaki megkérdezi a torna elején, hogy ez lesz, feküdjön vissza, mert csak álmodik."

Nagy Bence: "Nagyon jól felálltunk a norvégok elleni kudarc után. Ez az Eb nekem egy olyan élmény, amit sohasem felejtek el. "

Máthé Dominik: "Tök mindegy kezdek-e vagy nem, örülök ha játszom. Egy kicsit megijedtünk, de az izlandi meccs eszünkbe jutott, aztán meg tudtuk csinálni azt, amit elterveztünk.

Minden fiatalnak álma, hogy Európa bajnokságon döntőt, vagy elődöntőt játsszon."

Borítókép: Facebook.com/ MKSZ

 

 

Sport365.hu - Gigászi mérkőzés, magyar győzelem Szlovénia ellen

Videók