"A második félidőben feljavult a védekezésünk, ami által nagyobb különbséggel tudtunk győzni"

A magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai így látták az Izrael elleni vb-selejtező mérkőzést.


A magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a januári svéd-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságra.

A mérkőzést követően stábunknak a Balatonfüred szélsője, Pedro Rodriguez, a remeklő átlövő. Szita Zoltán, valamint a védekezés alapembere, Sípos Adrián mondta el véleményét.

Pedro Rodriguez: "Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk, hiszen csak egy góllal tudtunk nyerni Izraelben. A mostani volt az első találkozónk az Eb óta. Mindenki tudja, hogy ott mi történt. Nem éreztünk akkora nyomást, jól kezdtünk, győztünk, így kijutottunk a vb-re. Nagyon büszke vagyok a csapatra."

Szita Zoltán: Nagyon örülök, hogy kijutottunk, az egy külön plusz, hogy nagyobb különbséggel tudtunk nyerni. Elégedett vagyok, de sok hibát vétettünk, mind támadásban, mind védekezésben. Az első félidőben a kapusoknak nehéz volt a dolga, de a második félidőre összeállt minden. Az Eb-hez képest sok minden nem változott, ott is, és itt is mindenki a maximumot hozta ki magából.

Sípos Adrián: "Aki itt volt, láthatta, hogy jó hangulat volt, magabiztos és jó mérkőzést tudtunk játszani. A második félidőben feljavult a védekezésünk és a kapusteljesítményünk az előző mérkőzéshez képest, ami által nagyobb különbséggel tudtunk győzni. Meggyőző volt a támadójátékunk, voltak könnyű góljaink, és zártabbak voltunk hátul."

Borítókép: Facebook.com/ Veszprém Handball Team 

Videók