"Nagyon motiváltak voltunk a tegnap este után, izgatottan várjuk a jövő heti bajnoki rangadót a Telekom Veszprém ellen"

A bronzmérkőzést követően a Pick Szeged remeklő szélsője, Bogdan Radivojevics, illetve a Budakalász beállója, Tyiskov Mihály értékelt stábunknak.


A Szeged magabiztos győzelemmel szerezte meg a bronzérmet, nyolc góllal győzték le a Budakalász gárdáját a férfi kézilabda Magyar Kupa négyesdöntőjében. 

A mérkőzést követően a kilenc gólt szerző szegedi jobbszélső, Bogdan Radivojevic, valamint a Budakalász beállója Tyiskov Mihály mondta el véleményét a mérkőzésről.

Bogdan Radivojevics, a Pick Szeged jobbszélsője: "Nagyon motiváltak voltunk a tegnap elszenvedett vereség után, végül sikerült talpra állnunk. Nagyon örülök a győzelemnek, izgatottan várjuk a jövő heti Telekom Veszprém elleni rangadót."

Tyiskov Mihály, a Budakalász beállója: "Nagyon csalódott voltam a tegnapi nap után, hiszen a harmadik négyesdöntőben vettem részt és az előző kettőn sem sikerült érmet szereznem. A mai meccs egy örömjáték volt számunkra, próbáltunk minél jobban játszani egy BL-ben résztvevő együttes ellen. A második félidő végére úgy gondolom nagy lett különbség. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével."

Borítókép: Facebook.com/ Pick Szeged Handball Team (archív) 

Videók