"Nagyon boldog vagyok, mert egy szuper mérkőzést tudtunk játszani, minden úgy alakult, ahogy terveztük" - Ligetvári Patrik

A Telekom Veszprém csapata 29. alkalommal nyerte meg a Magyar Kupát. Így látták a főszereplők.


A Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata 42-19-re győzte le a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében, amivel 29. alkalommal nyerték meg a Magyar Kupát.

A mérkőzést követően a kupagyőztesek közül Lékai Máté, Ligetvári Patrik, Blaz Blagotinsek örömittasan értékelték a győzelmet, míg a "kis" Veszprémtől Fazekas Gergő értékelt stábunknak. 

Lékai Máté a Telekom Veszprém irányítója: "Fantasztikus érzés, mint minden sorozatot megnyerni. Komolyan vettük a mai találkozót, minden tiszteletet megadtunk ellenfelünknek. Nagyon boldogok vagyunk. Ma ünneplünk, holnaptól pedig a további feladatokra koncentrálunk, a srácok biztos megisznak pár sört."

Ligetvári Patrik a Telekom Veszprém balátlövője:  "Nagyon boldog vagyok, mert egy szuper mérkőzést tudtunk játszani. Minden úgy alakult, ahogy terveztük. Számunkra a győzelem volt a legfontosabb. A jövő héten a Szeged vissza akar vágni hazai pályán, nagyon jó mérkőzésre számítok ott."

Blaz Blagotinsek a Telekom Veszprém beállója: "Úgy gondolom, tegnap a Szeged legyőzésével megalapoztuk a Magyar Kupa győzelmet. A mai mérkőzés is azonban nagyon nehéz volt. A döntőben az elejétől kezdve koncentráltunk, nagyszerű volt a kapusteljesítmény. A második trófeánkat szereztük idén, nagyon büszke vagyok a csapattársaimra. Kiváló munkát végeztünk."

Fazekas Gergő a Fejér B.Á.L. Veszprém irányítója: "Óriási bravúrokat értünk el, hogy idáig eljutottunk, sokan el sem tudják ezt képzelni. Legyőztük többek között a Csurgót és a Tatabányát, akik TOP csapatok az NB1-ben, majd egy nagyon erős Budakalászt. Ez egy nagyon nagy dolog."

Borítókép: Facebook.com/ Veszprém Handball Team 

 

Videók