Kézi: komoly célokat fogalmazott meg a Szeged új igazolása

Tanulna a világsztároktól a fiatal kézilabdázó.


Honlapunkon is írtunk arról, hogy Rosta Miklós személyében fiatal beállóval erősített a MOL-Pick Szeged csapata. A 20 éves tehetség Tatabányáról teszi át a székhelyét a Tisza-parti együtteshez. Rostával 2+2 éves szerződést kötöttek a szegediek.
 
Rostának nem lesz könnyű dolga, hiszen komoly riválisai lesznek a posztján. Bánhidi Bence és Matej Gaber is a klasszisok közé sorolható, így Rosta sok trükköt elleshet a kollégáitól.
 
"Nagy öröm és lehetőség számomra, hogy ilyen játékosoktól leshetek el majd dolgokat. Minél több mindent szeretnék megtanulni tőlük, és minél több játéklehetőséget kapni mellettük. Ezúton szeretném megköszönni a Grundfos Tatabányának, hogy egy évvel szerződésem lejárta előtt elengednek Szegedre. A legfontosabb, hogy majd a lehető leghamarabb beilleszkedjek a csapatba. Világklasszis játékosoktól tanulhatok majd, ami óriási lehetőség. Sokat tapasztalt játékosok közé igazoltam most, így biztos jó partnerek lesznek ebben" - fogalmazott Rosta, aki a szurkolóknak azt üzente, hogy reményei szerint sok szép sikert ünnepelhetnek közösen. 
 

 

Videók