Villámreakciók a Veszprém csodasikere után

Fél lábbal a Final4 kapujában a bakonyi csapat!


A Telekom Veszprém csapata káprázatos második félidei játékának köszönhetően fél lábbal a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyesdöntőjében érezheti magát: a német Flensburg otthonában 28-22-re nyert szerdán David Davis alakulata. 

 

A jövő szombati visszavágó előtt így megnyugtató, ám egy percig nem kényelmességre okot adó az előny, ezt a spanyol tréner is jól tudja. "Természetesen nagyon elégedett vagyok a győzelemmel, hisz a srácok mindent megvalósítottak ma, és főleg a második játékrész során, amit előzetesen elterveztünk. Remekül tudtuk hatástalanítani az átlövéseiket, gyors gólokkal tudtunk reagálni, és a védekezésünk is rendben volt. Egy másodpercre sem szabad azonban elkényelmesednünk jövő hétig!" - fogalmazott.

 

Mikler Roland a második harminc minutum során állt be a Veszprém kapujába, és frenetikus, 56%-os védési mutatójával a siker egyik kulcsát jelentette. "Zseniális találkozót játszottunk, hisz a világ egyik legjobb csapatát vertük meg hazai pályáján hat góllal. Pont ezért kell úgy készülnünk ellenük, hogy Veszprémben 0-0-ról, és nem hat találatos fórról indul a találkozó - kétlem, hogy még egyszer ennyire nagy lesz a különbség. Hiba lenne elhinnünk, hogy már ott vagyunk a Final4-ban" - vélekedett nagyon céltudatosan a hálóőr.

 

Fotó: Facebook/Veszprém

Videók