Vezet Montenegró a félidőben

Kim Rasmussen együttese javítana a spanyolok elleni vereség után


A női kézilabda világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában Kim Rasmussen együttese Montenegró ellen lépett pályára, és ezúttal nem ragadt be a kezdésnél a magyar csapat.

Öt perc után már döntetlenre álltunk (2-2). A magyar válogatott 10 perc után is folytatta bátor játékát, Háfra 3. góljával már 5-3 volt a magyar csapat javára.  
A találkozó nagyon szoros volt, ahogy azt várni lehetett a döntő lélektani pillanatban mindig a magyar csapat jött ki jobban, így kénytelen volt időt kérni Per Johansson 7-6-os magyar vezetésnél. 
Az időkérés után tovább folyt az öldöklő küzdelem, a 20. percben Kim Rasmussen kért időt 9-8-as magyar vezetésnél. Az időkérés az ellenfélnek tett jót, Montenegró először vezetett a 24. percben. (9-10) 
Fél perccel később újra a mieinknél volt az előny, Szabó Laura büntetője valamint Schatzl Nadine gólja után. A 27. percben Tóth Gabit szándékosan megütő Andrea Klikovac piros lapot kapott. A találkozó legvégén Radicevic lőtt gólt, így a szünetben 13-12-re vezet Montenegró. 

Fotó: keziszövetség.hu

Videók