Nekiment az EHF-nek a Fradi súlyos sérülést szenvedett kapusa

Keresztszalag-szakadást szenvedett Szikora Melinda.


Szikora Melinda a szombati BL-meccs legelején sérült meg, és úgy érzi, ebben szerepe van a nemzetközi szövetség által kötelezővé tett pályaborításnak is.

 
Keresztszalag-szakadást szenvedett Szikora Melinda, a Ferencváros női kézilabdacsapatának kapusa, aki szombaton a Rosztov-Don elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első percében sérült meg.
 
Szikora a klub honlapján elmondta: még aznap este, az MR-vizsgálat megállapította, hogy elszakadt az elülső keresztszalagja.
 
"Hétfőn reggel dr. Erdélyi Gábor műt Tatán, és most már csak a rehabilitációra gondolok" - tette hozzá a 29 éves válogatott játékos. Szikora elárulta, hogy nagyon sok támogató üzenetet kapott, amikből erőt merít.
 
Korábban saját Facebook-oldalán támadta a nemzetközi szövetséget, mert véleménye szerint a Bajnokok Ligájában kötelező pályaborítás "rettenetesen sérülésveszélyes". Később ugyan eltűnt ez a bejegyzés, de véleményét továbbra is fenntartja.
 
A BL-negyeddöntő első felvonásán a Rosztov-Don 31-29-re nyert Dabason a ferencvárosiak ellen. Szikora féléves kihagyásra számíthat, az FTC-Rail Cargo keretében a szintén válogatott Bíró Blanka maradt az egyetlen rutinos kapus.
 

Videók