Műteni kell a Győr átlövőjét, nem lesz ott a világbajnokságon – sajtóhír

Jelena Despotovics nélkül szerepel a vb-n Montenegró.


Macedón sajtóhírek szerint nem lesz ott a december 1-jén kezdődő női kézilabda világbajnokságon a Győr női kézilabdacsapatának balátlövője, Jelena Despotovic. A 27 éves játékosnak hosszú ideje gondja van a vállával, az orvosok műtétet javasolnak neki. – derül ki a 24.rakomet.mk cikkéből.

„Ez komoly probléma számomra, mert nem először fordul elő. Az MRI után az orvosok a műtétet javasolták, ugyanis a felépülés nagyon hosszú idő. Az idei szezonban nem nagyon volt időm pihenni, mert a mérkőzésekre készültem. Beszéltem Ambros Martinnal és Bojana Popoviccsal, végül úgy döntöttem, hogy nem megyek a világbajnokságra, nagyon sajnálom.” – nyilatkozta az átlövő.


Bojana Popovicsnak, a montenegrói női kézilabda válogatott szövetségi kapitányának ez komoly fejtörést fog jelenteni, ugyanis Despotovicson kívül nem számíthat a Brest Bretagne átlövőjére, Djurdjina Jaukovicsra, valamint a Buducnoszt átlövőjére, Katharina Dzeferovicra sem.

A december 1-jén rajtoló világbajnokságon Montenegró az olimpiai bajnok Franciaországgal, Szlovéniával, valamint Angolával került egy négyesbe. A csoportból az első három helyezett jut a középdöntőbe.

Forrás: 24.rakomet.mk 
Borítókép: Twitter.com 
 

 

Videók