Kitálaltak a játékosok, miért nem tudnak jól teljesíteni a román bajnoknál

Több dolgot is kifogásolnak a játékosok.


A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a román bajnok CSM Bucuresti csak az ötödik helyet szerezte meg a csoportkör végén. Adrian Vasile együttesének ráadásul a bajnokságban sem megy úgy, ahogyan azt előzetesen várni lehetett, ugyanis öt pont a CSM hátránya, a városi rivális Rapid bucurestivel szemben.

Néhány játékos, név nélkül a Prosport.ro-nak elmondta, hogy hogyan történnek a dolgok a klubnál, valamint hozzátették, hogy a klub működése hagy némi kívánnivalót maga után.

A csapat vezetőedzője, Adrian Vasile több pozíciót is betölt a klubnál. Ő gondoskodik a konditermi rendről a másodedzővel, Julian Cureával. A klubnál egyedül csak Vasile tud angolul, így ő intézi az átigazolásokat is.

A mérkőzések után a játékosok a felszereléseket (mez) maguk viszik haza, és mossák ki. Ráadásul a csapat következő évi  kerete sem végleges. Távozik két kapus is, a holland Tess Wester, valamint a horvát Jelena Grubisic.

Túl kevés ember van, ezért a játékosokkal nem foglalkozik pszichológus, táplálkozási tanácsadó, és sajtóreferense sincs a klubnak.
Rossz a kapcsolat a játékosok és a vezetés között. Semmiben nem kérik ki a véleményüket.

A klubnak azonnal kell fizetnie a szálláshelyekért, étkezésért, míg a többi román klubnak 30-60 napot adnak a számlák kiegyenlítésére.

A csarnok nem megfelelően felszerelt, emiatt a játékosok hidegben edzenek.

A sérülésekből a játékosok lasabban épülnek fel, mint az átlag. Sokszor saját zsebből kell fizetniük azért, hogy megfelelő ellátást kaphassanak.

Borítókép: Facebook.com/ Bucuresti 
Forrás:Prosport.ro 

Videók