Így reagáltak korábbi csapattársai Zubai Szabolcs visszavonulására

Mikler Roland, Lékai Máté, valamint Illyés Ferenc is reagált a 211-szeres magyar válogatott visszavonulására.


Reagáltak korábbi csapattársai Zubai Szabolcs visszavonulására.

Mikler Roland, Lékai Máté, valamint Illyés Ferenc Facebook posztban mondtak köszönetet, az egykor Dunaújvárosban, és Szegeden is megforduló beállónak. 

A második ízben Szegeden játszó kapus Mikler Roland, nem csak Szegeden, hanem Dunaújvárosban is volt csapattársa. A 35 éves kapus megható posztban köszönt el a beállótól. 

"Drága Barátom! Mit is mondhatnék... Majdnem, hogy csak együtt éltük le a fél életünket, két csapatban és a Válogatottban is jó pár évig együtt küzdöttünk és még együtt is aludtunk De a “csak semmi b.z.lást” mindig betartva!  A pályán már nem találkozunk, de az életben sosem szabadulsz meg tőlem!" 

áll a szegedi kapus Facebook közleményében.

A jelenleg Veszprémben játszó, de három éven keresztül Lékai Máté gratulált korábbi csapattársa páratlan pályafutásához. Az alábbi szavakat idézte az Orosházából visszavonuló kézilabdázó felé. 

"Sziaaaaa!!! Egy szó mint száz GRATULÁLOK mindenhez!"
 


 

Illyés Ferenc a jelenleg Tatabányán játszó átlövő sem tudott elmenni szó nélkül Zubai visszavonulása mellett. 

"Minden jót a civil életben Szabi"

 Zubai Szabolcs Dunaújvárosban kezdte a pályafutását innen került Szegedre, akikkel kilenc ezüstérem után 2018-ban sikerült megnyernie a bajnoki címet. Innen a kevés játéklehetőség miatt távozott, és 36 évesen vonult vissza. 

A magyar férfi kézilabda-válogatottban 211 alkalommal szerepelt, legnagyobb sikere a 2012-es londoni olimpián elért negyedik helye volt. Sport365.hu - Ennyi volt! Befejezi pályafutását a Mol-Pick Szeged korábbi beállója - FRISSÍTETT
 

Videók