Ennyi hibával nem lehet játszani, ez nem fér bele - Elek Gábor

A Fradi edzője szerint benne volt a csapatban a pontszerzés, de ehhez kevesebb technikai hibát kellett volna elkövetni.


A CSM Bucuresti-Ferencváros találkozó után, a két vezetőedző mellett Márton Gréta, valamint a sérülés után visszatérő Carmen Martin értékelte a Bukarest győzelmével végződött találkozót.

Elek Gábor: Gratulálok a Bukarestnek a mérkőzéshez, ami nekünk nem sikerült, az nekik igen. Ennyi hibával nem lehet játszani, ez nem fér bele. Nem vagyok elégedetlen a teljesítménnyel, de kevesebb hibával kell játszani egy bukaresti pontszerzéshez.

"Ez egy nagyon nehéz időszak volt számunkra, a középdöntő jól indult, de a Rosztov és az Esbjerg ellen nyerni kellett volna ahhoz, hogy itt komolyabb esélyünk legyen, mert kevés pontot hoztunk magunkkal a csoportból."

Újságírói kérdésre a Ferencváros edzője elmondta, hogy nem a legjobb jós, így nem tudja, hogy a Bukarest kivel fog játszani a legjobb négy közé jutásért.

Márton Gréta: Nagyon sikeres mérkőzést játszottunk Érden, egy teljesen más találkozó volt a mai, mint a hazai meccs. A kritikus pillanatban számtalan hibát vétettünk, próbáltuk velük tartani a tempót, de a második félidő nagyon kemény volt számunkra, elfáradtunk, és ez döntő jelentőséggel bírt.

Adrian Vasile (vezetőedző, CSM Bucuresti): Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymás után 3 mérkőzést meg tudtunk nyerni. Ez a találkozó végig szoros volt, Jelenleg továbbjutást érő pozícióban vagyunk, de még két nagyon fontos mérkőzés hátra van.

Carmen Martin: (jobbszélső, CSM Bucuresti): Mindig jó visszatérni, mert nagyon jó a hangulat Bukarestben. Köszönettel tartozunk a szurkolóknak azért, amiért mellettünk vannak és idegenbe is elkisérik a csapatot. Köszönet azért, ahogy a szurkolók fogadtak a sérülésem után.


A következő fordulóban a Ferencváros a dán Esbjerg együttesét fogadja Érden, míg a Bukarest a francia bajnok Metz együtteséhez látogat. 

Sport365.hu - Sokáig volt esélye a Fradinak, de nem tudott nyerni Bukarestben


Borítókép: Facebook.com/ CSM Bucuresti

 

 

Videók