"Nagyon boldog vagyok, hogy nyerni tudtunk egy ilyen heroikus szezon után"

Ole Gustav Gjekstad szerint csapata fantasztikus volt az egész szezonban.


A női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléja után a Brest Bretagne, valamint a Vipers Kristiansand két vezetőedzője, Lauren Bezeau, és Ole Gustav Gjekstad mellett az idei szezon gólkirálya, Ana Gros, valamint a torna legjobbjának választott Henny Reistad értékelte a mérkőzést. 

Lauren Bezaeu a Brest Bretagne vezetőedzője:  Gratulálok a Vipersnek a hétvégén nyújtott teljesítményéhez. Nagyon sok energiánk ment el az elődöntőben, emiatt ma nem találtuk a saját játékunkat az első játékrészben. A második játékrészben volt lehetőségünk közelebb jönni, azonban kritikus pillanatban eladtuk a labdákat és ezek megbosszulták magukat. Azonban nagyon büszke vagyok a játékosaimra az idei szezonban nyújtott teljesítményük miatt, mert rengeteget dolgoztak az idei szezonban.
Ana Gros a Brest Bretagne jobbátlövője, a BL gólkirálya: Gratulálok a Vipersnek ehhez a hétvégéhez. Nagyon csalódott vagyok. Egyetértek az edzővel, az elődöntő nagyon sokat kivett belőlünk. A döntőben az utolsó erőtartalékainkat mozgósítottuk, hogy meg tudjuk nyerni a BL-t, ez azonban nem sikerült. Nem voltunk elég agresszívek védekezésben, nagyon könnyedén lőtt át minket az ellenfél. Ez nem a mi napunk volt, de természetesen nagyon büszke vagyok a csapatra. Csapatként küzdöttünk, azonban ez nem volt elég a BL trófea megszerzéséhez.


Ole Gustav Gjekstad a Vipers Kristiansand vezetőedzője:
Gratulálok a Brest Bretagne-nak nagyszerű csapatuk volt az idén, ezt bizonyították a Bajnokok Ligájában és a francia bajnokságban is. Nagyon boldog vagyok, hogy nyerni tudtunk, egy sok utazással tarkított heroikus szezon után. Köszönöm a lányok munkáját, nagyon büszke vagyok rájuk.

Henny Reistad a Vipers Kristiansand irányítója, a négyes döntő legjobbja: Nagyszerű hétvégénk volt, ennél jobb nem is lehetett volna a befejezés.

Borítókép: Facebook.com/ Vipers Kristiansand 

Videók