Nemzetközi labdarúgás

Két klublegendát hívna vissza Perez, ha Ancelotti távozik a Realtól

 Carlo Ancelotti jövője továbbra is kérdéses Madridban, a klubközeli források pedig egyre biztosabbak abban, hogy csak egy BL-győzelem eredményezheti azt, hogy az olasz marad a habfehérek padján.

Így vélekedik erről Paco Gonzalez, a COPE szakértője is.

„Nézzük logikusan. A Madrid jó eséllyel megnyeri a kupát, ez azonban kevés ahhoz, hogy Carlo a posztján maradjon. Egyre világosabb számomra, hogy őt már csak a Real Madrid BL-győzelme mentheti meg.”

A szót ezután Juanma Castillo vette át, aki rámutatott arra, hogy egy Xabi Alonso-Alvaro Arbeloa páros igenis reális jövőkép lehet Florentino Perez számára.

„Mi lehet Florentino ötlete? Ő kedveli a Xabi Alonso-Alvaro Arbeloa párost. Ezt el tudom képzelni.”

A két korábbi játékos egyidőben játszott a Real Madridban. Alonso jelenleg szép eredményekkel irányítja a Bayer Leverkusen gárdáját, míg Arbeloa a királyiak Juvenil A-csapatát irányítja, akikkel ligabajnok lett.

Arról nincs sejtése a spanyol sajtónak, hogy ha ténylegesen ők veszik át a csapatot, milyen megosztásban kell elképzelni a munkvégzésüket, de a tapasztalataikból ítélve vélhetően Arbeloa lenne Alonso segítője.

Juanma Castaño pone sobre la mesa pone sobre la mesa una de las posibilidades que baraja el Madrid en el caso de que Ancelotti no continuara https://t.co/xDVQZjVfxU

— MARCA (@marca) May 3, 2023

Fotó: Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images