Romelu Lukaku sajátos rekordot állított fel Szlovákia ellen azzal, hogy két gólját vette el videóbíró, de a belga válogatott gólrekordere ennek ellenére, vagy éppen ezért is kapós maradt a piacon.

A csatár nem akar visszatérni jelenlegi klubjához a Chelseahez és Londonban sem akarják őt, de a hírek szerint Antonio Conte és José Mourinho is meg szeretné szerezni Lukakut.

 Lukaku kölcsönadása a Románál hivatalosan június 30-án ér véget, és a Chelsea kész meghallgatni a 31 éves csatárért tett ajánlatokat.

De a hírek szerint a klub idén nyáron nem adja el Lukakut 43 millió eurónál kevesebbért. Azonban ez eddig nem vette el a kérők kedvét.

A két tréner új állomáshelyére nézte ki a csatárt. Conte szerint Lukaku ideális helyettesítője lehet Victor Osimhennek a Napolinál, hogyha az távozik. Míg Mourinho a Fenerbahcét erősítené meg a belgával.

Azonban van egy harmadik lehetőség is. Hogyha a két klub egyike sem akar eleget fizetni, akkor Chelsea eladná Lukakut egy szaúdi csapatnak a lehető legtöbb pénzért.

(Fotó: futball-italia)