Küzdősportok

Kering a neten egy kép McGregor sérült lábáról: „A titán sípcsontja csődöt mondott"

Conor McGregor visszalépése a UFC 303-ról még ebben a hónapban hivatalosan is eldőlt, de a bunyórajongók még mindig nem ismerik a részleteket a sérüléséről.

Az inaktivitása és a hosszú kihagyása ellenére McGregor igenis megbízható. A korábbi kétszeres UFC-bajnok mindig megjelenik, amikor eljön a küzdelem ideje. McGregor nem egyszer még a rövidtávú ellenfélváltást is elfogadta. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a szurkolók annyira bosszúsak voltak, amikor értesültek McGregor UFC 303-as visszalépéséről. McGregor utoljára 2021 júliusában harcolt, így már jóideje nem láthatták a nézők a ketrecben. McGregor izgatottan várta a visszatérést, a UFC pedig egy rekordot jelentő 20 millió dolláros bevételt akart bezsebelni.

Egyelőre nem ismertek a részletek McGregor sérülésével kapcsolatban. A jelentések szerint nem túl súlyos, és a "Notorious" már augusztusban visszatérhet. De a sérülés jelentőségéről szóló kevés információval mindenki csak a sötétben tapagatózik.

Pénteken felbukkant egy fotó az Instagramon, amelyen látszólag McGregor látható és a lábsérülése. McGregor nem használ mankót vagy bármi ilyesmit, de kompressziós zoknit visel, és a lába valóban úgy tűnik, hogy fel van dagadva.

A teljes cikkért kattints a képre.

""

Photo by Julian Finney/Getty Images