Nemzetközi labdarúgás

Joao Félix boldog, de még nem tudja, mit hoz számára a jövő

A Chelsea támadója, Joao Félix az Atlético Madridtól kapott kölcsönszerződésének végéhez közeledve nyilatkozott a klubnál töltött jövőjéről.

A portugál válogatott játékos még januárban költözött az Atléticótól a Chelsea-hez, és nem mondhatni, hogy megváltotta a világot a Stamford Bridge-en, bár talán mutatott néhány szép pillanatot, miközben korábban, még a Benfica fiataljaként is nagyon nagyra tartották. Félix számára nehéz évek voltak, de elképzelhető, hogy egy stabilabb Chelsea-ben újra pályára léphet, és a Kékek szurkolói kétségkívül bíznak abban, hogy a következő szezonban egy új menedzserrel és a közelmúltban szerződtetett játékosokkal egészen másképp nézhet ki a csapatuk.

A Chelsea úgy gondolhatja, hogy vannak jobb lehetőségek is Félixnél, de maga a játékos nagyon boldognak tűnik a nyugat-londoniaknál, így kész lehet maradni, ha ők is örülnek neki.

„Még nem tudom a jövőmet, de ez a négy-öt hónap nagyon tetszett. Ez egy top klub. A csapatnál mindenki nagyon jó volt hozzám. A csapattársaim hihetetlenek. Nagyon szeretek itt lenni” – mondta Félix a Goal-nak.

Borítókép: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images