A Rangers is legyőzte a Boston együttesét

A bostoniak az elmúlt öt fellépésükből négyet elveszítettek.


A New York Rangers házigazdaként 6-2-re legyőzte a Boston Bruinst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.

A találkozón döntőnek bizonyult a második harmad végjátéka, amikor a 2-1-es előnyben lévő házigazdák 12 másodperc alatt két újabb találattal 4-1-re megléptek.

A Bruins negyedik vereségét szenvedte el legutóbbi öt fellépésén, a bostoniak egy nappal korábban a New York Islanders vendégeként maradtak alul 7-2-re.

A Madison Square Gardenben közel egy év után ismét lehettek nézők, igaz, még mindig csak korlátozott létszámban.

Cam Talbot két és fél hetes kényszerszünetet követően - pozitív koronavírustesztet produkált - tért vissza a Minnesotába, és 27 védéssel járult hozzá csapata 3-1-s győzelméhez, amellyel megszakították a Los Angeles Kings hat mérkőzés óta tartó veretlenségi szériáját. A Wild sorozatban az ötödik sikerét aratta, legutóbb pont pénteki ellenfelétől, a Kingstől kapott ki.

A Coloradóban Nazem Kadri egy góllal és két gólpasszal vette ki részét az Arizona 3-2-es legyőzéséből. Az Avalanche 25 éves kapusa, Hunter Miska 16 védést követően első győzelmét könyvelhette el a ligában, és az 59 perc közepéig még úgy nézett ki, hogy ráadásul kapott gól nélkül, shutouttal zár.

Eredmények:

New York Rangers-Boston Bruins 6-2
Minnesota Wild-Los Angeles Kings 3-1
Arizona Coyotes-Colorado Avalanche 2-3

Borítókép: Maddie Meyer/Getty Images

Videók