Vereséggel zárta tiroli túráját a Fehérvár

Alig 24 órával a pénteki szereplés után javíthatott volna a Fehérvár AV19 csapata, csapnivaló idegenbeli mérlegén.


 
Kevesebb, mint egy napja volt a pihenésre az Alba Volánnak, a fehérváriak a szombati játéknapon Bolzanoban játszottak az jégkorong EBEL 8. fordulójában. Az első harmad elején a hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, és a nyolcadik percben Oleksuk révén meg is szerezték a vezetést (1-0). Ezután a bíróknak hosszú ideig csak a kiállításokkal kellett foglalkozniuk, ezekből is a Fehérvárnak osztottak ki többet, azonban az emberhátrányos védekezés jól működött a szombati estén. 
 
Az újabb gólra egészen a 48. percig kellett várni, ekkor Reid vette be a vendég kaput, és megduplázta a vezetést (2-0). Négy perccel később kapcsolt a vendégalakulat, Sarauer szerezte meg szezonbeli első találatát, és ezzel a góllal már csak egy volt a hátrány (2-1). Azonban a végjáték sajnos kedvezőtlenül alakult a magyar csapat számára, előbb emberelőnyből, majd üres kapura is betalált a Bolzano, a gólszerzők Palmieri és Bernard voltak.
 
Az újabb vereséggel a Fehérvár sajnos a tabella 10. helyére szorult, előrébb lépni legközelebb a Bécs otthonában lesz lehetőségük, jövő pénteken.
 
Török Bence

Videók