Top 10: az év legnagyobb hokis bunyói - videók!

Ebben az évben is számos verekedést láthattak a szurkolók a jégkorong világából. Íme a 10 elképesztő hokis bunyó!


 

10. Rögtön az első helyen egy tömegbunyó az EBEL-ből, a Klagenfurt-Graz mérkőzésről.

9. Maradunk Ausztriában az EBEL elődöntőjében, ahol csak a játékvezetők éberségének köszönhetően maradt el a bunyó a Linz-Villach mérkőzésen, azonban Hothamnek így is sikerült elhelyeznie egy jobbegyenest!

 

8. Átugrunk a tengerentúlra, ahol az NHL-ben a New York Rangers és a Buffalo Sabres egy-egy játékosa, Cody McCormick és Brandon Mashinter ugrott egymás torkának.

7. Már a karácsonyi felsorolásban is szerepelt a mindenszentekkor rendezett Washington-Philadelphia mérkőzés, azonban most se tudjuk kihagyni a felsorolásból.

6. Egy vérbeli kanadai hokirangadó nem múlhat el verekedés nélkül. Így történt a Toronto és a Calgary meccsén, ahol Frazer McLaren és Brian McGrattan esett egymásnak.

5. Nézzünk egy osztállyal lejjebb, az AHL-be, ahol a Connecticut Whale és a Springfield Falcons meccsén estek egymásnak rendesen a felek! A videón 0:45-től kezdődik a harc, de többet is lerendeztek egymás között a felek a mérkőzés alatt!

4. Szintén az AHL-ben a Rockford-Grand Rapids meccsen csak az nem bunyózott, aki nem tartózkodott a csarnokban.

3. A KHL sem mentes a nagy bunyóktól! A Szpartak Moszkva-Dinamo Riga meccsen alaposan elagyabugyálták egymást az egykori Szovjetunó hokisai! A verekedést 3:10-től látható a videón.

2. Visszatérünk a sógorokhoz, ahol januárban a Vienna Capitals-Klagenfurt meccsen esett egymásnak a bírói sípszó utánTomislav Zanoski és Peter Schweda

1. Listánk utolsó szereplője nem egy látványos, de szeretnénk valamit találni a KHL-ből. A Slovan Bratislava-Dinamo Moszkva mérkőzésen a vendégek védője megmutatta, hogy miért nem érdemes támadni a kapust! A játékvezetők gyorsan meg tudták állítani a verekedő feleket.

Videók