39 mérkőzésen szerzett 56 pont elég volt a kirúgáshoz

A DVTK Jegesmedvék felmentette vezetőedzőjét.


A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatánál felmentették a munkavégzés alól a vezetőedzőt, a szlovén Marcel Rodmant.

A miskolci klub honlapján Egri István elnök szerdán közölte: ebben a szezonban hullámzóan teljesítenek, a váltással azt szeretnék elérni, hogy kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtsanak.

"Még van kilenc mérkőzés az alapszakaszból, majd következik a középszakasz, így a lehetőség adott a fejlődésre" - utalt a vezető a szlovák bajnokságra, amelyben a DVTK 39 mérkőzésen 56 pontot szerzett és a nyolcadik helyen áll a tabellán. Hozzátette: az új edzővel jelenleg is folynak a tárgyalások, kinevezéséig a szakmai munkát Strenk Hunor és Farkas Tamás irányítja.

A miskolci együttes legutóbbi kilenc tétmérkőzése közül nyolcat elvesztett. Rendezőként a múlt hét végén mindkét összecsapásán alulmaradt a Magyar Kupa négyes döntőjében: az elődöntőben a Hydro Fehérvár AV19-től kapott ki 6-2-re, a bronzmérkőzésen pedig a szintén szlovák ligában szereplő MAC-Újbudától 7-4-re.

Az MK óta már a második csapat váltott edzőt, kedden a Fehérvár AV19 szakított a finn Hannu Järvenpääval, akinek a helyét honfitársa, Antti Karhula vette át.

Borítókép: dvtk.hu

Videók