Küzdősportok

Jake Paul egykori UFC-sztárral fog megküzdeni, mielőtt Mike Tysonnal nézne szembe

Jake Paulnak ÚJ ellenfele van július 20-ra, mielőtt még az év későbbi részében megküzd Mike Tysonnal. Paul a tervek szerint július 20-án a texasi Arlingtonban található AT&T Stadionban lépett volna ringbe Mike Tyson ellen.

A mérkőzésüket azonban elhalasztották, miután a bokszlegenda fekélye kiújult a Miamiból Los Angelesbe tartó repülőútján. Az 57 éves legendának azt mondták az orvosok, hogy könnyítsen az edzésein, így kénytelen volt lemondani a nyári összecsapást. A Paul vs. Tyson mérkőzést november 15-re halasztották.

A „problémás gyerek” azonban július 20-án visszatér, majd az év vége felé találkozik Tysonnal. A Happy Punchhoz közeli források szerint Paul Mike Perryvel fog megmérkőzni.

BREAKING: Jake Paul vs Mike Perry set for July 20th, per sources close to Paul’s camp pic.twitter.com/vMMWztZzIh

— Happy Punch (@HappyPunch) June 11, 2024

A korábbi UFC-sztár Perry 15 mérkőzést vívott a híres Octagonon belül, mielőtt távozott a promóciótól. UFC-s karrierje során olyanokkal küzdött, mint Daniel Rodriguez, Tim Means, Geoff Neal, Paul Felder és Santiago Ponzinibbio. A 32 éves harcos azonban a Bare Knuckle Fighting Championship zászlaja alatt nagyobb hírnévre tett szert, ahol a promóció legnagyobb sztárjává vált. A bare knuckle-ban 5-0-ra áll, és olyan nevek elleni győzelmekkel büszkélkedhet, mint Luke Rockhold és Eddie Alvarez. Perry a BKFC-ben Michael „Venom” Page-t is legyőzte, legutóbb pedig Thiago Alvest állította meg egy mindössze egyperces küzdelemben.

A ‘Platinum’ azonban 0-1-es mérleggel áll a profi bokszban, mivel kikapott Kenneth McNeil ellen. Második profi bokszmeccsét július 20-án vívhatja Paul ellen. Ami Pault illeti, a Ryan Bourland elleni tavaly márciusi győzelme óta nem bokszolt. A 27 éves bunyós Perry ellen szeretné megszerezni profi karrierje 10. győzelmét.

A korábbi nehézsúlyú világbajnok az átütemezett összecsapásukat bejelentő nyilatkozatában így fogalmazott: "Bár el kellett halasztanunk a mérkőzést, hamarosan folytatom az edzéseket. Hálás vagyok az orvosi személyzetnek, akik kezeltek, valamint az MVP-nek, a Netflixnek és az AT&T Stadionnak, amiért szorgalmasan dolgoztak azon, hogy minden fél számára a legjobb új időpontot találják meg. Bár új időpontot kaptunk, az eredmény ugyanaz lesz, függetlenül attól, hogy mikor bokszolunk. Jake Pault kiütöm. November 15-én, pénteken személyesen az AT&T Stadionban vagy élőben a Netflixen nézhetitek meg".

Borítókép: Getty Images