Küzdősportok

Islam Makhachev reméli, hogy Dustin Poirier nem vonul vissza a UFC 302 után

A UFC könnyűsúlyú bajnoka, Islam Makhachev arra biztatja Dustin Poiriert, hogy ne vonuljon vissza a UFC 302 után.

Makhachev megvédheti a bajnoki címét Poirier ellen a UFC 302 főmérkőzésén a Newark-i Prudential Centerben, N.J.-ben. Poirier legyőzte a nagyra becsült feltörekvő harcost, Benoit Saint Denis-t, hogy megszerezze harmadik esélyét a vitathatatlan bajnoki övre.

„The Diamond” szerint Makhachev lehet az utolsó mérkőzése, de Makhachev szerint Poirierben még sok harc van, függetlenül a végeredménytől.

„Öreg már, a visszavonulásról beszél, de nem szertném, hogy abbahagyja a meccs után, ha legyőzöm őt. Ez a fickó veszélyes. Mindenkit meg tud verni. Ő a világ legjobb ötödik helyezettje, tudod? Ezért nem tartom jó ötletnek, hogy a visszavonulásról beszéljen, mert még mindig nagyon veszélyes fickó. Nagyon keményen készülök rá” – mondta Makhachev az NBC Sportsnak.

Ami Makhachevet illeti, a bajnok nem foglalkozik azzal, hogy mi lesz a következő lépés, de nyitott arra, amit a UFC kínál.

„Csak a következő meccsemre gondolok. Nem az én dolgom a jövőn gondolkodni, mert van menedzserem, csapatom. A UFC-ben fogok harcolni. Ők hozzák meg a döntést. Bárkit állítsanak elém, készen fogok állni. Akár Arman (Tsarukyan) lesz az, vagy Leon (Edwards), vagy valaki más. Készen fogok állni.”

Borítókép: Getty Images