Küzdősportok

Hearn szerint a Canelo-Golovkin III így már sokkal érdekesebb

Lehet, hogy Canelo Alvarez megállíthatatlannak tűnő lendülete a közelmúltban elakadt, így sokkal érdekesebben fel lehet majd vezetni a Gennagyij Golovkin elleni csatát.

Canelo karrierje során elszenvedte második vereségét is, amikor egyhangú pontozással legyőzte őt Dmitrij Bivol. A harc előtt Canelótól azt várták, hogy simán túljut Bivolon, majd ősszel szembenéz Golovkinnal. Úgy tűnik, ezek a tervek veszélybe kerültek.

Mégis a promóter, Eddie Hearn szerint az Alvarez-Golovkin közötti harmadik összecsapás igenis érdekli az embereket, főleg miután Bivol győzött Canelo ellen.

„Ez még mindig egy hatalmas küzdelem lehet. Vicces, hogy a Golovkin-csata most még nagyobb izgalmat hoz, mert az emberek azt hiszik, nyerhet Canelo ellen. A Bivol elleni meccs előtt azt hajtogatták, hogy „Ó, ő már 39-40 éves, nincs esélye nyerni.” Most az emberek átértékelték a dolgokat és azt mondják: „Rendben, talán Golovkinnak több esélye van. Szóval ez egy hatalmas küzdelem, akárcsak a Bivol elleni visszavágó” – mondta Hearn a Canelo-Golovkin III-ról az IFL TV-nek adott interjújában.

Nem világos, hogy Golovkin legközelebb kivel lép ringbe, ha Alvarez úgy dönt, hogy Bivol ellen szeretne egy visszavágót. Canelónak joga van a visszavágóra Bivol ellen, ez az ő döntése.

Borítókép és fotók: Al Bello/Getty Images