Küzdősportok

Haye: Ha Joshua nem tudja három-négy alatt kiütni Franklint – valamit rosszul csinál!

A korábbi két súlycsoportos bajnok David Haye arra számít, hogy Anthony Joshua lenyűgöző, domináns győzelmet arat a nehézsúlyú kihívó Jermaine Franklin ellen.

Joshua, aki az Oleksandr Usyk elleni, egymást követő vereségek után szeretne visszavágni, a tervek szerint április 1-jén tér vissza a londoni O2 Arénában. Franklin lenyűgöző teljesítményt nyújtott novemberben, amikor megosztott pontozással kikapott Dillian Whyte-tól. Sok megfigyelő úgy érezte, hogy Franklin eleget tett a győzelemhez.

Haye szerint Joshuának át kell gondolnia a ringbeli stratégiáját, ha nem képes Frankint néhány menet alatt megállítani, akkor valamit rosszul csinál.

„Meg kellene vernie Jermaine Franklint. Jó meccset vívott Dillian Whyte ellen, szóval megmutatta, hogy van némi képessége. De ha AJ nem tudja őt három-négy menet alatt kiütni, akkor valamit rosszul csinál. Sokkal nagyobb és erősebb, atletikusabb és keményebben üt – ő egy olimpiai aranyérmes. Szóval, minden a javára szól, csak ki kell mennie és elengednie a kezét. Ha megint megpróbál bokszmeccset vívni, akkor nehéz dolga lesz, mert a srác elég trükkös bokszoló” – mondta Haye a Pro Boxing Fansnak.

""

Borítókép: Getty Images