Spanyol foci

Florentino Perez újabb négy évig a Real Madrid elnöke lenne

Kép forrása: Facebook/Real Madrid

Bár korábban úgy nyilatkozott, hogy nem jelölteti magát újra, most mégis úgy döntött a regnáló elnök, hogy szeretné még négy évig vezetni a klubot

Ami nagyjából azt jelenti, hogy már előre el is dőlt a verseny a javára.

A Real Madrid jövőre tart elnökválasztást és annak ellenére, hogy úgy tűnt, hogy Florentino Pérez nem vesz részt a megmérettetésben, most mégis még négy évvel meghosszabbíthatja majd a mandátumát.

A Relevo szerint ugyanis Perez nem zárja ki, hogy indul az elnöki posztért a 2025-ös választásokon, annak ellenére, hogy látszólag mindent elért mostanra a Real Madriddal, amit el lehetett. Egyedül az életkora – most 77 éves – és néhány fizikai problémája miatt tűnt úgy, hogy inkább nyugdíjba vonul. De a hírek szerint mégiscsak vágyik a folytatásra.

Perez 2009-ben, másodszor ült be a Real Madrid elnöki székébe és azóta, amikor az újraválasztásáról volt szó, sohasem akadt ellenfele.

Ha ismét jelölteti magát, akkor most sem valószínű, hogy bárki kiáll majd ellene. Hiszen egyelőre még senki sem jelezte, hogy indulna a posztért. Így kis túlzással élethossziglan is megszerezheti az elnöki széket, hogyha akarja.