Forma-1 / Motorsport

Flavio Briatore volt felesége beszélt Schumacher állapotáról

Nagyon keveset lehet tudni igazság szerint Michael Schumacher egészségügyi állapotáról.

""
Fotó: Hoch Zwei/Corbis via Getty Images

Ezúttal azonban Flavio Briatore egykori felesége, a modell és olasz televíziós személyiség, Elisabetta Gregoraci árult el részleteket Schumacher állapotáról. Elisabetta jelenleg egy olasz változatú Big Brother valóság show-ban szerepel. Egy szobatárs kérdezte Michael hogy létét, amire Gregoraci azt válaszolta: "Nem beszél. A szemével kommunikál. Csak három ember mehet meglátogatni."

Ez a sorozat ugyanúgy működik, mint ahogy sokan gondolják, a nap 24 órájában mennek a kamerák, így elkerülhetetlen volt, hogy ne szivárogjon ki ez a beszélgetés. A modell azt is kikotyogta, hogy a Schumacher család Spanyolországban él, ahol átalakították, kialakították a házukat egyfajta saját kórházzá.

Sport365.hu – "Nagyon remélem, a világ láthatja majd még Schumachert" – Jean Todt

Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke reményét fejezte ki, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok német Michael Schumacher valaha még nyilvánosság elé állhat. A sportvezető a Magyar Nagydíjon kijelentette, legutóbb múlt héten látogatta meg a korábbi pilótát, aki elmondása szerint "harcol". "Nagyon remélem, a világ láthatja majd még őt.

Forrás: marca.com
Borítókép: Clive Mason/Getty Images