Túlélte a szörnyű balesetét a 11 éves gördeszkás lány - Videó

Minden idők legfiatalabb gördeszkás női versenyzője a kórházi ágyáról üzent.


Minden idők legfiatalabb gördeszkás női versenyzőjét, a brit Sky Brownt helikopterrel szállították korházba miután borzalmas balesetet szenvedett edzés közben. A 11 éves lány koponyatörést szenvedett, valamint a bal karját és csuklóját is eltörte.

A 2019-ben világbajnoki bronzérmet szerző gördeszkás lány Kaliforniában edzett, amikor az egyik rámpa tetején a gördeszka kirepült alóla, ő pedig több méter magasból lezuhant. Koponyatörést szenvedett, a bal karját és csuklóját is eltörte. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, az orvosok arra számítanak, hogy teljesen fel fog épülni a sérüléseiből.


A mindössze 11 éves sportoló a kórházi ágyáról üzent Instagram-oldalán. Elmondta, hogy a felépülése után még keményebben fog edzeni azért, hogy ott lehessen az egy évvel elhalasztott tokiói olimpián. A gördeszka, mint sportág jövő nyáron fog debütálni az olimpiai játékokon és amennyiben sikerül Brownnak kijutnia, akkor minden idők legfiatalabb olimpikonja lehet, ugyanis 2021 júliusában fogja betölteni a 13. életévét.

Another Little Challenge!! Complete an act of kindness for someone else, no matter how tiny or mighty it is! Comment below if you got this??? . . . . #tinyismighty #pollypocket #nikesb #janoski

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

"Általában nem posztolok az eséseimről és nem beszélek róluk, mert azt akarom, hogy az emberek a jó oldalát lássák, amit csinálok - mondta a gördeszkás lány a kórházi ágyon. Ez volt a valaha volt legrosszabb esésem. Csak azt akarom, hogy tudjátok, hogy minden oké. Ne aggódjatok, jól vagyok. Vissza fogok térni és még keményebben fogom nyomni."- tette hozzá a videóban.

Forrás: rt.com

Kép: rt.com

Videók