HPCL - Magabiztos győzelemmel továbbra is listavezető a Puskás Akadémia

Újabb vereség írható fel a HTE neve mellé, akik a játéknap lezárását követően az első osztály utolsó helyén állnak.


Divinus Gaming - Trollfoci Akadémia: 1-0

A mérkőzés első komolyabb helyzetéig egészen a második félidő elejéig kellett várni.

Pintér fejelt a tizenhatoson belülre, akinek labdáját Czinkóczi tette Pechár elé. Még egy higgadt lövőcsel is belefért, és ezzel sikerült megszerezni a vezetést. (1-0)

Felgyorsúlt a mérkőzés, ezúttal ziccer a túloldalon. Szép támadás, azonban Dávidlövését hárítani tudta a Divinus Gaming kapusa.

A találkozó végéhez közeledve pedig egy óriási bravúrt láthattunk. Marci tüzelt,azonban Geri ismét egy nagy védést mutatott be. A ráadásban még láthattunk egy kontratámadást a Divinustól, azonban veszélytelennek bizonyult ez a próbálkozás.

Ennek a helyzetnek a lezárásával sikerült megverniük a Trollfoci második csapatát, ami nagyban köszönhető kapusuk teljesítményének is.

A másodosztály küzdelmeinek pedig véget ért a rájátszás első játéknapja, aminek élén jelenleg a Divinus Gaming áll.

Genesis Gaming - DVTK e-Sport: 0-2
Az első játékrész végén ide-oda pattogott a labda a Genesis tizenhatosán belül, óriási kavarodás a védelemben. A hibát pedig ki is használta a DVTK, és Sipos góljával megszerezték a vezetést. (0-1)

A második félidő elején Sipos tálalt Szabó Márk elé, azonban csak a kapufát tudta eltalálni a borsodi alakulat támadója.

Ha a DVTK gólt lő, eldől a mérkőzés, ha a Genesis egyenlít, akkor valamilyen dráma is jöhet! - mondta Joci, a HPCL kommentátora

Nem sokkal később pedig Sipos került lövőhelyzetbe, aki nagyon önzetlen módon a csapattársát választotta. Krisztián pedig nem hibázott, és eldöntötte a mérkőzést. (0-
2)

BestByte Honvéd - Puskás Akadémia: 0-3
A Puskás Akadémia szokásához híven nem vesztegette az időt, és megrohamozta a Honvéd kapuját. Ennek meg is lett a hatása, a gólszerző Humenszky. (0-1)

Az első félidő végéhez közeledve Feketics mutatott be egy bravúrt, de a kipattanót Desits nem tudta értékesíteni.

A mérkőzés 74. percében Antal adott egy kitünő labdát Humenszkynek, aki lesgyanús helyzetből indulva lőtte meg a második gólt. (0-2)

Hátul passzolgatott a Honvéd, amire alaposan rá is fáztak! Stelcz csente el a játékszert, majd Humenszky megszerezte a mesterhármast érő találatot. (0-3)

Ezzel a magabiztos győzelemmel a Puskás Akadémia továbbra is listavezető, akiknek egyre nagyobb esélyük van arra, hogy megnyerjék a 16. HPCL szezont.

HTE eSport - Kolorcity KSC: 2-4
A találkozó 18. percében egy jól elvégzett szabadrúgást, majd egy rövidzárlatot láthattunk barcikai védelemben. Ezzel pedig meg is szerezte a HTE a vezetést. (1-0)

A következő komolyabb lehetőségig a mérkőzés 60. percéig kellett várni. A Kazincbarcika támadása azonban megérte a várakozást, akik egy bombagóllal
egyenlítettek ki. (1-1)

A gól pedig jó hatással volt a csapatra, és egy mintaszerű támadást követően sikerült megfordítani a meccset Kardos révén. (1-2)

Beindult a gólgyártás, újabb kazincbarcikai gól! Ezúttal még a kapust is sikerült elfektetni, és csak az üres kapuba kellett gurítani a labdát. (1-3)

A HTE azonban még nem adta fel! Takács ragasztott egy óriási gólt a kapu jobb sarkába, és sikerült a szépítés. (2-3)

A remény az egyenlítésre azonban csak egy pillanatig tartott, ugyanis a Kolorcitynek rögtön sikerült válaszolni. (2-4)

Újabb vereség írható fel a HTE neve mellé, akik a játéknap lezárását követően az
első osztály utolsó helyén állnak.

Borítókép: HPCL

Videók