Nincs túlságosan jó formában a lengyel csatár, akivel szemben egyre élesebb kritikát jelennek meg a spanyol sajtóban. Korábban arról írtak a lapok, hogy lerövidítenék a szerződését, a legfrissebb hírek az eladásról szólnak.

Jose Alvarez újságíró az „El Chirinquito” nevű műsor keretében arról számolt be, hogy már kapott is ajánlatot Szaúd-Arábiából a katalán együttes.

BOMBAZO @10JoseAlvarez

"El Barça piensa en vender a Lewandowski este verano". pic.twitter.com/VgUGQV7lmA

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) December 4, 2023

„Ha tippelni kellene, azt mondom, Lewandowski nem fogja végigcsinálni jövő nyáron a Barcelonával az előszezont. A meccseken csökkentette a minőséget, de ez látszik az edzéseken is. A klub komolyan fontolgatja, hogy eladja őt, ez az oka a belső vitáknak. Ne feledjük azonban, hogy a fizetése minden szezonban nő, és az arab ajánlatok vonzóak a Barcelonának.” – véli az újságíró.

Lewandowskit 2026 június végéig köti szerződés a klubjához. A csatár az idei szezonban 17 mérkőzésen nyolc gólt és négy asszisztot szerzett.

A lengyel támadó az utolsó három Bajnokok Ligája-mérkőzésen, valamint az utolsó két LaLiga-mérkőzésen nem talált a hálóba. A múlt vasárnapi, Atletico Madrid elleni mérkőzés után kritikák lavinája zúdult rá.

Borítókép: David S.Bustamante/Soccrates/Getty Images