Póker

Éjjel jött a hír: Rafael Nadal új sportágban lehet világsztár

""

A teniszrajongóknak nem kell megijednie. Nadal csak hobbiként fogja űzni az új sportágát, a pókert.

Daniel Negrean a Team PokerStars Pro tagja nyilatkozott az új tag érkezéséről: "Izgatottan jelentem be, hogy az egyik kedvenc sportolóm csatlakozott a PokerStarshoz. Rafa Nadal az egyik legnagyobb név a világ sportolói között, fantasztikus eredményeket ért el, 11 Grand Slam cím birtokosa, 21 ATP World Tour Masters 1000 tornát és négy Davis-kupát nyert meg, ráadásul még olimpiai aranyérmet is szerzett. Be kell ismernem, egészen lenyűgözött, amikor az év elején néztem a játékát a legendás Australian Open döntőjében, és ha csak ennek a szenvedélynek és eltökéltségnek a töredékét viszi a pókerasztalhoz, villámgyorsan beletanul a játékba."

Negreanu végül szót ejtett Rafael Nadal pókertudásáról is: "Rafa kezdő a pókerben, és fejlődni akar, ahogy több tapasztalatot szerez. Én már adtam neki tanácsot, és ha meglátogatod a különleges Rafa Nadal oldalunkat, akkor neked is lehetőséged lesz segíteni egy sportlegendát. Még néhány nagyszerű díjat is nyerhetsz."

""

A 26 éves világklasszis teniszező évek óta rendszeresen játszik online játékokban: “Nem titok, hogy imádok versenyezni, és mindent megteszek a győzelemért, legyen szó teniszről, golfról vagy akár videojátékokról" – mondja Nadal. “Amikor felfedeztem magamnak a pókert, azért választottam a PokerStarst, mert ez a csapat valóban tudja, mit jelent a legjobbnak lenni, és elkötelezték magukat a bajnoki színvonal mellett. Nagyon boldog vagyok, hogy velük dolgozhatok.”

“Rafa Nadal megtestesíti mindazt, ami a versengésben nagyszerű – a nagy bajnokok minden sportban a tehetség, az értelem, az elkötelezettség és a mentális erő keverékét hordozzák magukban” – nyilatkozta Mark Scheinberg, a PokerStars igazgatóságának elnöke. “Nagyon büszkék vagyunk, hogy Rafa lett a márka új arca, és izgalmasnak találjuk a lehetőséget, hogy segíthessük őt a játék megismerésében”