Olasz foci

Együtt mindannyian büszkék lehetünk majd a Juventusra

Kép forrása: Facebook/Juventus FC

Thiago Motta is túlesett az első interjúján, amit Juventus vezetőedzőként adott

A tréner a „székfoglalójában” kifejtette, hogy a szurkolók és a játékosok egyaránt büszkék lesznek majd a csapatra a szezon végén.

A korábbi Bologna mester vasárnap este érkezett vissza Olaszországba a szezon utáni szabadsága után és néhány órával később azonnal munkába állt.

Mottát körbevezették a klub központjában, bemutatták a házon belüli személyzet többségének. Emellett autogramokat oszthatott és pózolhatott számos szurkolóval. A tréner többször is megemlítette, hogy az „összefogás” kulcsfontosságú lesz a Juventus csapata számára ebben a szezonban.

„Örülök, hogy találkozhattam néhány szurkolóval és sok fiatallal, akik már kifejezték a vágyukat, hogy erősen kezdjük a szezont.” – mondta Thiago Motta a Juventus belső médiacsatornájának.

Egy igazán csodálatos munkahelyen találtam magam. Mondanom sem kell, hogy együtt nagyszerű munkát végezhetünk majd.”

Motta azt is kifejtette, hogy a lehető legtöbb mérkőzésen szeretne részt venni ebben a szezonban, mivel a Juventus ott lesz a Bajnokok Ligájában.

„Ez minden bizonnyal megerőltető szezon lesz, ugyanakkor csodálatos, hogy ennyi mérkőzést játszhatunk, mert ez azt jelenti, hogy jól fogunk szerepelni.”

A  Juventus az első bajnoki fordulóban a Comót fogadja majd a Serie A-ban augusztus közepén.