Változás a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség vezetőségében

Új felállásban működnek tovább.


A korábbi vezetőivel, de új felállásban működik tovább a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ).
 
A szervezet szerdán a honlapján közölte: az eddigi ügyvezető, Schulek Csaba létesítményfejlesztésért és nemzetközi stratégiai sportkapcsolatokért felelős elnöki tanácsadó lesz, míg a szövetség operatív vezetését a korábbi ügyvezető-helyettes, Váradi Orsolya veszi át. Kósa Lajos elnök a július 9-i elnökségi ülésen tárta a testület elé a változtatásról szóló indítványt, amelyet egyhangúlag támogattak.
 
Kósa Lajos elmondta: a szövetség jövőbeli sikerei összefüggnek az infrastrukturális fejlesztéseikkel, amelyek középpontjában a Nemzeti Korcsolyázó Központ áll.
 
"A beruházás olyan szakaszához érkezett, amely már a szövetség részéről is teljes figyelmet és egész embert kíván" - közölte.
 
Schulek Csabát a 2018 májusi közgyűlésen választották meg a MOKSZ ügyvezető igazgatójának, és tavaly június elsején állt munkába. Váradi Orsolya tizenhat éve tagja a MOKSZ-nek, a szervezési osztály vezetőjeként számos hazai rendezésű világverseny megvalósításáért felelt, és évek óta ellátja az ügyvezető-helyettesi feladatkört is.
 
Fotó: MOKSZ

Videók