Berki Krisztián így támogatja a gyorskorcsolyázókat - Videó

Irány Debrecen!


A rövidpályás gyorskorcsolyázóink már Debrecenbe vannak, ahol január 24-26. között rendezik a Short Track Európa-bajnokságot a Főnix csarnokban.

A magyar csapat minden tagja nagyon bizakodó, jól sikerült a felkészülésük, így mi is reménykedhetünk, hogy magyar érmekben gazdag kontinensviadalt láthatunk.

A versenyzőknek nem csak mi, hanem komoly sportolók is szurkolnak. Berki Krisztián olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok magyar tornász, lólengés-specialista, ezzel a videóval támogatja a gyorskorcsolyázókat.

A hazai rendezésű Európa-bajnokságról a Sport365 helyszíni bejelentkezésekkel, interjúkkal és képriportokkal számol be az olvasóknak. Kövesse majd az Eb-t a Sport365-ön!Sport365.hu - Elindultak Debrecenbe olimpiai bajnokaink - VIDEÓ

Ott voltunk az indulás előtti pillanatokban a gyakorló jégcsarnoknál, ahol olimpiai bajnokunkal Liu Shaolin Sándorral és a válogatott csapatmenedzserével Bánhidi Ákossal beszélgettünk. A magyar csapat minden tagja nagyon bizakodó, jól sikerült a felkészülésük, így mi is reménykedhetünk, hogy magyar érmekben gazdak kontinensviadalt láthatunk.

 

Borítókép: Facebook/Hunskate
 

 

Videók