Továbbra is veretlen a 49ers

Kiváló védőmunkával szerezték meg újabb győzelmüket.


Továbbra is veretlen a San Francisco 49ers az észak-amerikai amerikaifutball-ligában (NFL): az együttes vasárnap az előző idényben Super Bowl-vesztes Los Angeles Rams otthonában nyert.

A csoportrangadón a 49ers győzelmének kulcsa a kiváló védőmunka volt: a Rams irányítója, Jared Goff mindössze 78 passzolt yardig jutott, ráadásul futásokból is csak 109 yardot tudott előrehaladni a Los Angeles-i együttes.

Sorozatban másodszor kapott ki az előző idényben az amerikai főcsoportban döntős Kansas City Chiefs: Patrick Mahomesékat idegenben múlta felül a Houston Texans. A Texansban az irányító Deshaun Watson 280 yardot és egy touchdownt passzolt, emellett pedig volt két hat pontot érő futása is. Mahomes - az előző alapszakasz legértékesebb játékosa - önmagához képest csendesebb estét zárt, 273 yarddal.

A Cleveland Browns fölött aratott sikerével nem lehet maradéktalanul elégedett az 5-1-es mérleggel álló Seattle Seahawks, amely sérülés miatt várhatóan egész szezonra elveszítette egyik legjobbját, a tight end poszton játszó Will Disslyt, akinek a gyanú szerint elszakadt az Achilles-ina.
A nyeretlen együttesek csatáját a Washington Redskins nyerte a Miami Dolphins vendégeként, így utóbbi együttesen kívül már csak a hat vereséggel álló Cincinnati Bengalsnak nincs győzelme.

Eredmények, 6. játékhét:


Tampa Bay Buccaneers-Carolina Panthers 26-37
Miami Dolphins-Washington Redskins 16-17
Minnesota Vikings-Philadelphia Eagles 38-20
Kansas City Chiefs-Houston Texans 24-31
Jacksonville Jaguars-New Orleans Saints 6-13
Cleveland Browns-Seattle Seahawks 28-32
Baltimore Ravens-Cincinnati Bengals 23-17
Los Angeles Rams-San Francisco 49ers 7-20
Arizona Cardinals-Atlanta Falcons 34-33
New York Jets-Dallas Cowboys 24-22
Denver Broncos-Tennessee Titans 16-0
Los Angeles Chargers-Pittsburgh Steelers 17-24
csütörtökön játszották:
New England Patriots-New York Giants 35-14
hétfőn játsszák:
Green Bay Packers-Detroit Lions

Borítókép:  Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Videók