Nemcsák Károly sohasem színészkedett a pályán

A labdarúgó színész-válogatott kapitánya Szentpétervárra utazik csapatával


A Nemcsák Károly vezette labdarúgó színész-válogatott rengeteg meghívásnak tesz eleget. A játkosoknak gyakorlatilag a színházra nem is maradna idejük, ha mindegyik invitálást elfogadnák. Időnként valóban nehéz eldönteni, hogy hol vállalják a játékot: a fűvön, vagy a színpadon. A viccet félretéve ők elsősorban színészek és csak másodsorban labdarúgók, azonban egy valami biztosan közös a két játékban, mindkettőt szenvedéllyel csinálják.

"Játszani csak komolyan érdemes!"

 - vallják, ezért hetente kétszer edzenek és minden évben egy komoly meccsprogramot is összeállítanak, ahol bemutatókat, gálákat vállalnak, ahol egy szakma, vagy egy régió válogatottjával mérkőznek meg. Akár gála, akár mini bajnokság, mindig győzni akarnak, a labdarúgás számukra szent dolog.

A csapat nemcsak belföldön turnézik, hogy ellenfelekkel találkozzanak. A színész-válogatott hosszú ideje baráti kapcsolatot ápol a szentpétervári színészekkel, így meghívásukra, hamarosan velük is megmérkőznek.
 
Kulisszatitkok a színész-válogatottról és az ország Vágási Ferijéről, plusz egy bizonyos „sudár jegenyefa” a videóban.
Érdemes megnézni ahogy Nemcsák Károly egyszer csak dalra fakad a kamera előtt.

 
A „Szomszédok” televíziós sorozata egyszerűen megunhatatlan. Bár a lakótelepi szappanopera a 90-es évek végéig ment a televízióban, igazán kultikussá az újravetítések tették. Ma már a fiatalok is ismerik a népszerű történetet és a színészeket. Sőt az internet egyik legnagyobb mémes sztárja Vágási Feri lett.

 

 
 
Ugye emlékezünk a híres mondásra: „Beszálltam az Internetbe!”. Bár sokan nevettünk már ezen a sorozatbeli szövegen, azóta azonban pénzügyi és Informatikai szakemberek is nyilatkoztak arról, hogy a kijelentés egyáltalán nem butaság. De ez nem is számít, hiszen pont ez volt a szerep lényege, ezért szerette meg az ország Vágási Ferit, mert tiszta, naiv és becsületesen törekvő. 
 
Bár maga a karakter élénken érdeklődött, hogy hogyan tudna beszállni az internetbe, az őt alakító színészt sokkal jobban érdekli a valóság, mint a virtualitás. Még a közösségi média világa sem szippantotta be.
A színészt olyan erősen azonosította az ország a sorozatbeli szerepével, hogy a szerep és a valóság szinte naponta összekeveredett életében. Hogy mennyire? Csak annyira, hogy még 2019-ben a sajtó munkatársa is belebakizik a népszerű színész és az ország egyik kedvenc karakterének dilemmájába.
 
„Nemcsák Károly vs Vágási Feri” típusú vicces helyzetek itt a videóban! 
 
Videó interjú 4. rész

 
 

Nemcsák Károly nem ijedt meg a Sport365 asszociációs játékától.

 
 

 

Videók