Megalázták a világbajnokot, mert képtelenek voltak eldönteni a nemét

Lássuk be, valóban nehéz megítélni első ránézésre, hogy melyik nemhez tartozhat.


Az orosz erőemelő és fekvenyomó világbajnok, Anna Turaeva egy megdöbbentő sztorit osztott meg követőivel az Instagramon, ugyanis az egyik orosz légitársaság alkalmazottai alaposan megalázták a reptéren.

A tarkopasz Turaeva Szentpétervárról repült Moszkván át Krasznodarba, az útja során azonban olyan megalázó dolgot tapasztalt, amelyet elmondása szerint még soha.

"Szeretném megosztani veletek azt a borzalmas történetet, ami tegnap történt velem. Erős jellemem van, de az emberek mások, és másképp is reagálnak bizonyos dolgokra. Szentpétervárról repültem Moszkvába, majd onnan Krasznodárba. Az útlevél ellenérzős során azonban nem voltak hajlandóak átengedni, mivel a nemem mellett az állt, hogy „nő”. Megalázó volt. Az egész sor előtt olyan intem jellegű kérdéseket tettek fel nekem, mint például, hogy az ágyban melyik szerepet töltöm be."

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добрый вечер мои хорошие. Сегодня я хочу поделиться с вами тем ужасом, которым произошёл со мной вчера. Я имею твёрдый характер, и меня ничего не может смутить. Но бывают люди разные, и реагируют тоже по разному. Вчера, я перелетала транзитом с Питера, в Москву и с Москвы в Краснодар. На проходной меня отказались пропускать ссылаясь на то, что у меня в паспорте, в графе пол-написано ж. Это было унизительно, при всей очереди, меня отчитывали как малолетку, с вопросами интимного характера. Интересуясь в роли кого я по жизни, и в постели. При этом я не позволила себе ни малейшей грубости, и старалась решить ситуацию. Вся очередь наблюдала за этой анархией, и я ощущала себя максимально беспомощной в данном ситуации. ПРОДОЛЖЕНИЕ В КАРУСЕЛИ

Анна Тураева (@turaevaanna_) által megosztott bejegyzés,

"Ennek ellenére kicsit sem hagytam, hogy megsértsenek és megpróbáltam inkább megoldani a problémát, de teljes mértékig tehetetlennek éreztem magam. Úgy éreztem magam, mint egy ötéves gyerek, aki megpróbálja bebizonyítani, hogy ő márpedig nő. Megpróbáltam elmagyarázni, miért van ez így, és miért nincs igazuk. Mintha ez valamiféle kötelezettség lenne. Mindent megtettem, amit kértek tőlem, hogy bizonyítsam a nemi identitásomat. Majd egyszer csak csoda történt, és átengedtek!"

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ошеломительная новость!!! Два топовых фотографа Юга объединились!!! @top_sindikat @lemara_lime И мы приглашаем тебя в увлекательное ФОТО приключение в Крыму!!! Розовое озеро Z. City Тарханкут Три дня, три основные локации +доп.локации по месту, ииии внимание работают два, два!!!! фотографа с каждым!!! Ведь мы едим только фотографироваться, локации нас ждут нууу просто не реальные!!!!! Живём на берегу моря в кемпинге в Оленевке Встречаем нереальные закаты!!! Завтраки и ужины нам готовят!!! . Внимание!!! Доп.расходы только на воду и перекус в обед(если время будет) . Колличество людей строго ограничено!

Анна Тураева (@turaevaanna_) által megosztott bejegyzés,

Turaeva ezt követően beszámolt róla, hogy a moszkvai Vnukovo repülőtéren megpróbált felszállni az összekötő járatára, azonban a dolgok nem fordultak jobbra.

"De ennyivel nem lett vége. Miután Moszkvában leszálltam, egy újabb szörnyű helyzetbe kerültem, ahol már konkrétan agresszióval találtam szembe magam. Nagyon ijesztő volt. Úgy éreztem magam, mint egy bűnöző. Egy csepp tiszteletet, finomságot sem mutattak, az alárendeltségről meg már nem is beszélve."

"A légitársaságnak üzenném, hogy nem azért dolgoztam egész életemben keményen, és nem azért nyertem világbajnokságot a hazámat képviselve, hogy maguk így bánjanak velem!"

 

Az tény és való, hogy a hatszoros világ- és tízszeres Európa-bajnok erőemelő meglehetősen extrém külsővel rendelkezik, és az Instagram-fotóit elnézve, valóban nehéz megítélni első szemlátomásra, hogy melyik nemhez tartozhat, azonban valóban hagy némi kívánnivalót maga után az a bánásmód, amelyben részesült.

A légitársaság már közölte, hogy megkezdte az ügy kivizsgálását, és ígéretet tett arra, hogy megoldást talál a problémára.

Forrás: rt.com

Kép: Instagram / Anna Turaeva

Videók