Gumiszoba, strandpapucs, New York Times: közönségtalálkozó 3 szóban

Michelisz Norbert, Milák Kristóf és Baji Balázs leült egymás mellé és toltak egy laza másfél órás show-műsort, a Seiko közönségtalálkozóján.


Nem mindennapi közönségtalálkozón vehettek részt az érdeklődők december 4-én este az Akvárium Klubban. A Seiko szervezésében zajló beszélgetésen Baji Balázs gátfutó, Michelisz Norbert autóversenyző és Milák Kristóf úszó ült le egymás mellé, hogy sztorijaikkal emlékezetessé tegyék az estét.

Már jóval a rendezvény kezdete előtt megtelt a helyszín aulája, ahol mind a szervezők, mind a spotolók izgatottan várták a kezdés időpontját. Lichtenberger Attila a Seiko ügyvezető igazgatója stábunknak mesélt arról, nagyon örülnek annak, hogy olyan embereket támogathatnak, akiknek a szemléletével megegyeznek az ő elképzeléseik. Elmondta azt is, hogy egy laza, igazán vidám estére számít. Ez a tippje természetesen bejött.


Lichtenberger Attila szerint fontos értékeket közvetítenek a kiválasztott sportolók.

Videó: Sport365/PatkósImre

A meghívott bajnokok közül Baji Balázs és Michelisz Norbert már tapasztaltnak számít ezen a téren, így ők megemlítették, mennyire szeretik az ilyen rendezvényeket. Az első közönségtalálkozójára készülő Milák Kristóf viszont még nem tudta mi vár rá, de nagy izgalommal várta, hogy elkezdődjön a beszélgetés.


A sportolók szeretik tartani a kapcsolatot a szurkolóikkal.

Videó: Sport365/PatkósImre

Az eseményt Michelisz Norbert nyitotta, aki nem csak azt mesélte el, hogyan hajtotta kifulladásig a nagybátyja által Simson motorból és kispolski váltóból összetákolt kisautót, de abba is beavatta a nézőket, mit érzett a legutóbbi verseny időmérőjén bekövetkezett ütközésekor. Nevetve mesélte, hogy nem csak a sisak csattant a falnak, de bizony oda is sózott néhányat az ártatlan saroknak. Ezzel hamar az est vezérfonalává tette a gumiszobát.

Milák Kristófban is hamar feloldódott a lámpaláz, amikor a legyőzhetetlennek hitt Michael Phelps New York Timesnak tett nyilatkozatát idézték, amiben a magyart dicsérte: lazán rávágta, mindenben egyetért az amerikaival.

Baji Balázs nem mindennapi példán keresztül vezette fel, hogy mennyire nehéz dolguk van a magyar atlétáknak a mezőnyben. Viccesen arra is rávilágított: mi a köze a strandpapucsnak az egyes népek között tapasztalható genetikai különbségekhez.

A jó hangulatú beszélgetés majdnem 2 órás volt, a legkitartóbbak pedig még maradhattak a kötelező autogramok begyűjtésére, és a közös fotózkodásra.

Borítókép: Facebook.com/MicheliszNorbert

 

 

Videók