Szerdára a Honvéd játékosa lehet Del Piero, Verrasztó Dávid nem kap büntetést - A nap hírei

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Úszás: A várakozásokat jócskán felülmúlva, egészen kiváló eredménnyel zárt a magyar válogatott az úszók, műugrók, műúszók és nyíltvízi úszók berlini Európa-bajnokságán. Az összmérleg 5 arany, 6 ezüst és 6 bronz. Bővebben itt!

Forma-1: A következő szezonban új versenymérnököt kap a Red Bull Racing négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel, jelenlegi segítőjének, Guillaume Roquelinnek ugyanis új szerepkörben kell bizonyítania az osztrák alakulatnál. Bővebben itt!

Ifjúsági olimpia: Tovább folytatta kiváló szereplését a magyar csapat a nankingi ifjúsági olimpián, melynek hétfői versenynapján négy bronzérmet gyűjtöttek a fiatal sportolók. Bővebben itt!

Úszás: A Magyar Úszó Szövetség szerint Verrasztó Dávid a berlini Európa-bajnokságon nyújtott teljesítménye alapján kaphat pénzjutalmat, bár a 400 méter vegyesen aratott győzelme utáni nyilatkozata megütközést keltett. Bővebben itt!

Atlétika: A jamaicaiak hatszoros olimpiai bajnok sztársprintere, Usain Bolt közölte a rendezőkkel, hogy idén már nem versenyez többet, így csütörtökön, a zürichi Gyémánt Liga-viadalon sem indul. Bővebben itt!

Cselgáncs: A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva kikapott a vigaszágon, és hetedikként zárt a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság hétfői nyitónapján. Bővebben itt!

WNBA: A magyar válogatott Quigley Allie lett a legjobb hatodik játékos az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) 2014-es szezonjában. Bővebben itt!

Labadrúgás: Három évre szóló szerződést kötött a Magyar Telekom a Ferencvárosi Torna Clubbal a fővárosi egyesület utánpótlásának támogatására. Bővebben itt!

Labdarúgás: Negyvennyolc órán belül kiderül, hogy Alessandro Del Piero a Honvédban folytatja-e pályafutását. Bővebben itt!

Tenisz: Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic az amerikai Venus és Serena Williams ellen kezdi meg szereplését női párosban az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Bővebben itt!

Videók