Szalay egyre jobb a Dakaron, áll a bál a magyar-román körül - Reggeli hírek

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu reggeli összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Labdarúgás: A német Bild Zeitung szerint az Arsenal még januárban le akarja igazolni Szalai Ádámot, a Mainz magyar válogatott támadóját. Bővebben itt!

Labdarúgás: Az Olasz Kupa negyeddöntőjében a Lazio hazai pályán fogadta a Catania együttesét. Vladimir Petkovic csapata 3-0-ra nyert és elődöntőbe jutott. Bővebben itt!

Labdarúgás: Kikapott az Angol Ligakupában az Aston Villa együttese, miután 3-1-es vereséget szenvedtek a Bradford City vendégeként. Bővebben itt!

Labdarúgás: A spanyol királyi kupa nyolcaddöntőjében 4-1-re nyert a Málaga csapata az Eibar együttese ellen. Bővebben itt!

Labdarúgás: A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elismeri az Izrael elleni barátságos mérkőzésen történt incidensek súlyosságát, de túlzónak érzi a nemzetközi szövetség (FIFA) büntetését. Bővebben itt!

Dakar: Az autósok között a katari Nasszer al-Attijah győzött a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali keddi, negyedik szakaszán, az összetettben továbbra is a címvédő francia Stéphane Peterhansel áll az élen. Bővebben itt!

Magyar válogatott: A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében a magyar válogatott a következő, Románia elleni hazai világbajnoki selejtezőmérkőzését zárt kapuk mögött köteles lejátszani március 22-én. Bővebben itt!

A nap további fontos hírei, tudósítások, videók, érdekességek egy helyen itt - kattints!

Videók