Ronaldinho megnevezte minden idők három legjobb játékosát, Messi nincs köztük

Hiába kérdezték az argentinról, kitért a válasz elől és három másik játékosra mutatott. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


 Lionel Messi és Ronaldinho a Barcelonában játszottak együtt, és elmondásuk szerint azóta is baráti kapcsolatot ápolnak egymással.

A két játékos gyakorlatilag egymást váltotta, mint az „ügyeletes sztár”, Ronaldinho távozásakor átadta ezt a szerepkört a feltörekvő argentinnak.

Messi eddig 35 trófeát nyert élete során, és nyolc Aranylabdát is magáénak tudhat, ezzel gyakorlatilag mindenki szerint újraírta a futball történelmét.

Még Messi hatodik Aranylabdája után kérdezte meg a Marca Ronaldinhót, hogy mit gondol, Messi-e minden idők legjobbja, azaz a GOAT?

"Örülök, hogy Messi megnyerte az Aranylabdát, már Barcelonában is barátok voltunk, de nem szeretem az összehasonlítgatásokat, és nehéz azt mondani, hogy ő minden idők legjobbja."

"Ott volt Maradona, Pelé, Ronaldo... nehéz azt mondani, hogy Messi a futball történetének legjobbja, ilyen nevek mellett. Csak azt tudom mondani, hogy korszaka legjobbja."

Fotó: Denis Doyle/Getty Images

 

Videók