Radulovics az MKSZ elnökségében, hosszabbított a Róma ikonja, Szabicsot dobta a Graz - A nap hírei

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Kerékpár: Visszaküldte olimpiai bronzérmét a hétszeres Tour de France-győztes, de doppingügyei miatt sikereitől hivatalosan megfosztott Lance Armstrong. Bővebben itt!

Tenisz: Babos Tímea a kazah Jaroszlava Svedovával az oldalán bejutott a Taskentben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyének fináléjába. Bővebben itt!

Labdarúgás: A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, hetedik fordulójában már az őszi időpontok szerint lépnek pályára a csapatok, ennek megfelelően a közvetítések is változnak. Bővebben itt!

Asztalitenisz: Egyelőre 11 magyar játékos részvétele biztos az október 4. és 13. között sorra kerülő schwechati asztalitenisz Európa-bajnokságon. Bővebben itt!

Labdarúgás: Jövő szeptemberben derül ki, melyik városokban lesznek a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság meccsei. Bővebben itt!

Kézilabda: Három magyar és egy szlovén pályázat érkezett be az Európai Kézilabda Szövetséghez (EHF) a női Bajnokok Ligája 2014-es négyesdöntőjének megrendezésére. Bővebben itt!

Labdarúgás: Kikerült a Sturm Graz keretéből Szabics Imre, akire a vezetőedző közlése szerint a jövőben nem számítanak az együttesnél. Bővebben itt!

Kézilabda: A korábban kétszer is a világ legjobbjának választott, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Bajnokok Ligája-győztes Radulovics Bojana bekerült a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnökségébe. Bővebben itt!

Labdarúgás: Francesco Totti két évvel meghosszabbítja az idény végén lejáró szerződését az AS Roma labdarúgócsapatánál. Bővebben itt!

Labdarúgás: A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult nyílt levélben a Hargita, Kovászna és Maros megyei románok civil fóruma elnevezésű szervezet, amely a magyarországi szurkolók múlt pénteki, bukaresti "sportszerűtlen, románokat sértő" viselkedését bírálta. Bővebben itt!

Labdarúgás: Nyári térdműtétjét követően pénteken először edzett az első kerettel Carles Puyol, a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának kapitánya. Bővebben itt!

Labdarúgás: Ideiglenesen Josef Pasicét nevezték ki a cseh labdarúgó-válogatott élére. Bővebben itt!

Videók